Plata pentru comenzi pot fi efectuate de către unadintre următoarele opțiuni:


  • numerar la livrare prin curier;
  • plăți fără numerar (cu privire la modalitățile dedetalii de plată fără numerar pot spune operatorii noștri);
  • folosind un card de credit (pentru mai multeinformații suplimentare puteți contacta, de asemenea, operatorii noștri);
  • pe credit
  • Bonus Card.

Metode de plata:


În numerar


În acest caz, veți plăti achiziția la livrare, deplată curier pentru a livra bunuri. Calculul se face în lei.


Prin transfer


Dacă sunteți o persoană juridică, că, atunci cândcomanda on-line, pentru a alege între metodele de plată "pentru atransfera". Un formular pentru a introduce detaliile companiei tale.Aceste date sunt necesare pentru ca noi pentru a imprima o factură fiscală.Dupa ce a comanda, va primi automat un proiect de lege prin e-mail, specificateîn timpul înregistrării. Livrarea se efectuează numai după primirea banilor depe contul nostru.

Carte de credit on-line

Atunci când comanda on-line, pentru a alege întremetodele de plată "Bank Card". După confirmarea comenzii, veti fidirectionat pe server sistem Bpay, care oferă plăți de securitate. Comisionuleste de 4%.

WebMoney

Atunci când comanda on-line, pentru a alege întremetodele de plată "WebMoney". Dupa confirmarea comenzii va fi redirecționatcătre serverul de sistem WebMoney, oferind plăți de securitate. Comisiei estede 3,5%.

Împrumutului

Practic, orice produs din magazinul nostruonline, puteți cumpăra pe credit, fără a lăsa acasă. Este suficient să seprecizeze metoda de plată "credit". În fereastra care apare, completațio cerere pentru un împrumut și să aștepte un credit apel al operatorului.

Bonus Card

În cazul în care sunteți proprietarul mândru decartea noastra de bonus, în loc de bani atunci când plata pentru ordinea încare utilizați de putere-up-uri de pe hartă. În cazul în care prețul de achizițieeste mai mult decât valoarea nominală a bonusurilor acumulate, va trebui săplătească diferența. În cazul în care prețul de cumpărare este mai mică decâtcartea valoarea nominală, diferența este stocată în contul dvs. de la magazin.Bonus Card poți plăti pentru orice bunuri.