• Gaz incalzitor de apa TermaQ G-19-01

Sisteme de încălzire cu apă curentă G-19-01 - dispozitiv automat modern, care este utilizat pentru producerea instantanee de apă caldă de serviciu într-o cantitate de 3.2-11.5 l / min, respectiv, s-a încălzit la o temperatură de 50-25 ° C, coloana de gaz de alimentare este reglabilă 5-19.2 kW, menținând în același timp eficiența termică de 87%. Acest lucru mnogopitatelnaya gheizer, care să permită furnizarea de apă caldă, în același timp bateria peste baie, o chiuvetă de bucătărie, o chiuvetă, un duș, și așa mai departe. D. Construcția coloanei de gaz asigură funcționarea normală de siguranță pe termen lung.

Tip încălzire independentă G 19-01 l TermaQ cu aprindere piezoelectrica și funcția automată de reglare a puterii. Datorită acestui utilizator primește o temperatură constantă, indiferent de valoarea sa. Coloana de gaz utilizat cele mai noi soluții de proiectare - schimbător de căldură din cupru, o unitate specială de apă-gaz și construirea unei noi generații. t. e., care asigură confortul de aplicare, precum și pe termen lung, fără probleme și funcționare economică.

Întărirea pozitivă este dată o rezistență mică de curgere a apei și, prin urmare, garantează un încălzitor bun loc de muncă, la o presiune mai mică de chem10 kPa.

Sistemul de încălzire este echipat cu următoarele tipuri de protecție:

  • supapă automată, oprind fluxul de gaz către arzător la terminarea alimentării cu apă;
  • protecția aprinzător, care se închide automat orificiul de evacuare a gazelor la arzător principal și aprinderea în caz de dispariție involuntară a arzătorului cu flacără de aprindere pilot;
  • de protecție, în cazul în care a declanșat nu există nici un proiect în coșul de fum;
  • Protecție împotriva supraîncălzirii apei în schimbătorul de căldură
Caracteristici principale
Afișa -
instalare vertical
Caracteristici-cheie (încălzitoare de apă)
incalzitor de apa de tip curgere
metoda de încălzire gaz
tipul de gaz NG, GPL
tip tracțiune obligatoriu
productivitate 11.5 л/мин
Ieșire nominală 19.2 kW
Siguranță (senzori) controlul gazelor, limitarea temperaturii de încălzire, protecție la supraîncălzire, supapă de siguranță, supapă de verificare
căptușeală inferior
metoda de montare perete
Dimensiuni (LxAxÎ), sm 36*22*58

Gaz incalzitor de apa TermaQ G-19-01


Producător:
Termet
Model:
587-08
Articul:
20-501
Disponibilitate:
В наличии

  • 3922 Lei