modelul Monaco, diferite de funcționare silențioasă, fluxul de ultra-lung si puternic de aer, precum și cele mai înalte enerogoeffektivnostyu.

Unul dintre principalele avantaje ale Monaco EACS / I-18HM/N3 - operația sa liniștită. Din cauza caracteristicilor structurale ale unității interioare și un design inovator funcționează foarte liniștit (22 dB). Este aproape cifra fara precedent pentru split-sisteme din această categorie. Acesta este motivul pentru seria Orlando este ideal pentru instalarea în dormitoare, în special în cazul în care o familie are copii mici.

Modelul creează un mediu confortabil în timp record. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea a patru căi de tehnologie de schimb de aer, ceea ce garantează o rată ridicată de răcire sau de încălzire, precum și o creștere a debitului de aer de până la 600 m³ / h. Tehnologia unică în clasă, cu jaluzele duble latime de 92mm asigura alimentarea cu aer ultra-lung - până la 12 metri. Blind-urile mai mici vă permite să direcționeze fluxul orizontal pe o distanță mare, împiedicând pătrunderea aerului rece în om stând sub aparatul de aer condiționat.

Unul dintre bonus frumos al dispozitivului constă în capacitatea sa de a nu numai rapid rece, căldură sau ventila aerul din încăpere, dar, de asemenea, să-l scurgă, pentru a face față problemei mai eficientă decât mulți dintre colegii săi, și chiar umidificatoare profesionale. Rata dezumidificare de înregistrare este de 1,5 l / h.

Monaco seria cositoare îndeplinesc cele mai recente standarde europene de eficiență energetică. Introducerea tehnologiei Super DC, precum și Digital Motion dispozitiv inteligent de control al compresorului este adus la un nou nivel SEER = 5.6 de eficiență energetică sezonieră ( "A +" clasa A). În modul de așteptare, consumul de energie este de numai 0,8 W, ceea ce corespunde standardelor europene din 2013.

O altă caracteristică importantă a modelului, care se pot multumi persoanele care sunt sensibile la temperatură. Monaco DC inverter mentine temperatura camerei la ± 0,5 ° C, și, prin urmare, nu este deconectat, reducerea riscului multor răcelilor.

În plus față de modul de bază, modelul este echipat cu multe caracteristici speciale. Dacă modul Turbo este activat split-sistem va funcționa la putere maximă până când ajunge la temperatura dorită. De asemenea, acesta are un mod automat, atunci când aparatul de aer condiționat măsoară în mod independent, temperatura aerului din încăpere și pe această bază face o alegere în favoarea răcire sau încălzire. Există, de asemenea, un mod de noapte, care vă permite să creați un microclimat, și confortabil pentru odihnă și somn.

Un sistem de auto-diagnosticare care funcționează în mod continuu verifică automat operațiunea de aer conditionat, protejând-o de la influențe externe și garantează longevitatea funcționării.

Include control de la distanță, cu modul de timp real, echipat cu o funcție de blocare a tastelor.

Caracteristici generale (cu aer condiționat)
Tip Sistemul de Split de perete
principalele moduri răcire / încălzire / dezumidificare / ventilatie
Putere la răcire 5,13 (1,26 ~ 6,59) kW
Puterea de încălzire 5,28 (1,11 ~ 6,80) kW
Consumul de energie pentru răcire 1.58 (0.38 ~ 2.45) kW
Consumul de energie pentru încălzire 1.41 (0.35 ~ 2.6) kW
Caracteristici suplimentare Protecție împotriva fluctuațiilor de tensiune, modul Turbo, modul de noapte, modul Auto, auto-diagnosticare, dezghețare automată, Auto de curățare, Auto-repornire, începe moale, de pornire la cald, temporizator 24
Nivelul de zgomot al unității interioare (min / max) < 35 dB
zona de serviciu 50 mp
Pornit/Oprit Temporizator +
Dimensiuni unitate interioară (W*H* D) 970x300x224 mm
Dimensiuni unitate exterioara (W*H*D) 955x700x396 mm
Greutate interior/unitate exterioară 13 kg / 45 kg

Climatizatoare Electrolux MONACO EACS/I-18 HM/N3


Producător:
Electrolux
Model:
EACS/I-18 HM/N3
Articul:
EACSI18HMN3
Disponibilitate:
Disponibil

  • 18038 Lei