• Сuburi Zaitsev

"Cuburi Zaitsev" - un ghid unic pentru predarea unui copil să citească la doi ani! Patru-cinci ani copiii încep să citească în câteva sesiuni de jumătate de oră,-șase-șapte ani perioada de - a doua - a treia, străini adulți - la început.

De ce copiii lipsesc de peste ABC Books? De ce sunt ei cu o astfel de pornire interes pentru a reda sunetul de apel și eliminându-l cuburi Zaitseva? Secretul este simplu - te poți juca cu blocuri! Colectat "Cuburi Zaitsev" - un joc-ghid unic pentru a învăța să citească copiii de la doi ani. Cuburile colectate Zaitseva - o mare oportunitate pentru copilul dumneavoastră să învețe cum să citească, să scrie și să vorbească.

depozite Cuburi Zaitsev construit pe baza lecturii și canto. Copii (sau adulti pentru copii) cântă depozite, scrise pe mesele de zaruri, și pentru ei, copiii arata ca adulți, "scrie" cuvinte pentru a le, și apoi arată în cazul în care un cuvânt este scris, în cazul în care un cub, apoi să învețe să facă cuvinte din blocuri. Potrivit lui Zaițev, să învețe lectură, cântând mult mai distractiv, mai interesant și mai mult decât fără ea. Încet, imperceptibil, copiii încep să citească. Toate materialele sunt proiectate în așa fel încât copiii înșiși să învețe toate regulile de fonetică a limbii ruse.


Сuburi Zaitsev


Model:
KZ1
Articul:
KZ1
Disponibilitate:
В наличии

  • 1850 Lei