• Monitor Philips 21.5" 223V5LSB

Bucurați-vă de realist funcția de afișare cu LED-imagine cu Philips SmartControl Lite.

SmartContrast - tehnologie Philips care analizează conținutul afișat și automat reglarea culorilor și controlând intensitatea luminii din fundal pentru a îmbunătăți în mod dinamic contrastul. Acest lucru asigură nivelul optim al contrastului și cea mai bună calitate a imaginilor digitale, și nuanțe întunecate, care este deosebit de important în timpul jocurilor. Când este selectat modul Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea fundalului este reglată pentru a obține performanțe optime cu aplicatii standard de birou și un consum redus de energie.

Afișaj 16:9 Full HD pentru imagini clare și detaliate

Calitatea imaginii este importantă. Display-uri convenționale oferă o calitate bună a imaginii, dar nu și la cel mai înalt nivel. Acest ecran este echipat cu o rezoluție mai bună a Full HD 1920 x 1080: detalii clare, combinate cu luminozitate ridicată, contrast uimitor și adevărata culoare - imagine naturală vine la viață în ochii lui.

LED-tehnologie pentru culori vii

LED-uri albe - acest dispozitiv până la luminozitate completă în mai puțin timp. LED-urile nu conțin mercur, care asigură procesul de reciclare și eliminare eco-friendly. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal a ecranului LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. În plus, superioare reproducere a culorilor datorită luminozității constante pe întregul ecran.

Tuning și performanță afișare ușoară cu SmartControl Lite via

SmartControl Lite - o nouă generație de software pentru controlul monitorului cu imagini 3D. Interfața grafică permite utilizatorului să ajusteze parametrii monitorului, cum ar fi "culoare", "Luminozitate", "Ecran de calibrare", "multi-media", "ID-ul de management", și așa mai departe. D. folosi mouse-ul.

Eco-friendly de afișare fără mercur

monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri sunt libere de mercur - una dintre cele mai toxice substanțe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest fapt reduce impactul negativ asupra mediului al monitorului de la momentul fabricării sale până la eliminare.

Caracteristici principale
sRGB Да
Рабочая область просмотра 476,64 (В) x 268,11 (Ш)
Цвета дисплея 16,7 M
Caracteristici-cheie (Monitoare)
Время отклика (типич.) 5 мс
Коэфф. контрастности (типич.) 1000:1
Шаг пикселей 0,248x 0,248 мм
Tip panou LCD TFT-ЖКД
Tip de iluminare din spate Система W-LED
Panoul dimensiune 21,5 дюйма / 54,6 см
Raportul de aspect 16:9
Rezoluția optimă 1920 x 1080 при 60 Гц
Strălucire 250 кд/м²
SmartContrast 10 000 000:1
Unghi de vizualizare 170º (Г) / 160º (В) @ C/R > 10
Frecvența de scanare 30–83 кГц (Г)/56–76 Гц (В)

Monitor Philips 21.5" 223V5LSB


Producător:
Philips
Model:
1089-01
Articul:
223V5LSB
Disponibilitate:
Disponibil

  • 2089 Lei